Första sparrisen!

Sista kvällen i Stuttgart, åt vi på hotellets utmärkta restaurang Trollinger. Sedan ett par veckor är det sparrissäsong i Tyskland och vi passade på att njuta av årets första vita sparris som kom från Rhendalen. Fantastiskt gott och faktiskt bland den bästa sparris jag har smakat! Till detta drack vi en mycket välsmakande Riesling; Weingut Sonnenhof Gündelbacher Wachtkopf Riesling S.  

I Sverige tycker jag att man skall äta grön sparris, för den importerade blir ändå aldrig riktigt färsk.

spargel-hollandaise-kresse

 

Annonser

Om C-M Hedin

Nyfiken, empatisk och resultatinriktad kommunikatör med åsikter om mycket!
Det här inlägget postades i Mat och Dryck, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s