Matlagning med Marmiterna i Mölle

 

loggan

Dags igen för en kväll i goda vänners matlag. Det Gastronomiska Sällskapet Marmiterna i Mölle är en härlig blandning av amatörer och proffs i matlagning. Jag har varit inbjuden som gästkock några gånger nu och hoppas bli upptagen i sällskapet till hösten.

 

Kvällens middag den 14 mars bestod av: 

Santa Barbara Seafood sallad
Clos Henri – Sauvignon Blanc, Nya Zeeeland

Osso Bucco på marulk med potatisgnocchi
Irony – Pinot Noir, Russina River Valley, Kalifornien

Crema Catalana
Blandys Colheita – Malmsey, Madeira

Perfekta vinval i mitt tycke och mycket gott på tallrikarna!
Speciellt Clos Henri var en riktig höjdare till salladen med sin milda limedressing.
149:- på bolaget.

Bilderna är tagna av Christian Callert som var värd för kvällens matlagning.

Annonser

Om C-M Hedin

Nyfiken, empatisk och resultatinriktad kommunikatör med åsikter om mycket!
Det här inlägget postades i Mat och Dryck. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s