Till dig som tänker rösta röd-grönt!

politiska_partier

 

 

 

 

I morgon är det val. Det kan bli ett riktigt ödesval som kommer att förändra Sverige på många sätt. Enligt min mening åt det negativa hållet.

Du som tänker rösta F! för att du gillar jämställdhet.

Tänk på att Feministiskt Initativ är ett kommunistiskt parti. Gudrun Schyman må vara medialt skicklig och man döljer sin politik bakom en enda fråga, som ingen kan ifrågasätta. Men om deras politik blir verklighet är det det en ekonomisk katastrof som väntar Sverige!

De flesta partier inom alliansen vill göra lika mycket för jämställdheten, men med ekonomiskt ansvarstagande. Rösta istället på (c), (m) eller (fp).

Du som tänker rösta på Miljöpartiet, för att du värnar om miljön.

Miljöpartiet – de gröna är de facto ett vänsterparti. Deras politik är opportunistisk, men farlig ur samhällssynpunkt. Man vill t ex lägga ner Bromma Flygplats, vilket kommer att påverka inte bara Bromma utan en rad andra regionala flygplatser. Man vill också införa en ny straffskatt på flygresor som kommer att slå hårt mot denna redan utsatta bransch. Att man hatar både flyg, jakt och är emot gårdsförsäljning av vin är frågor som gör att jag ryser inför möjligheten att de får inflytande i en rödgrön regering.

Om man bryr sig om  miljön, så bör man rösta för en ansvarsfull politik. Centerpartiet är ett väl så bra miljöalternativ, som inte straffar bilister, men bekämpar farliga utsläpp.

Du som tänker rösta på Socialdemokraterna, för att få ner ungdomsarbetslösheten.

Sossarna beskyller alliansen för deras arbetsmarknadspolitik, samtidigt som de själva
vill höja arbetsgivaravgifterna för unga och fördubbla restaurangmomsen. Just besöks-näringen med hotell och restauranger sysselsätter en mängd unga, som nu istället får anmäla sig arbetslösa och leva på bidrag. Det är ingen överdrift, läs vad krögarna själva säger i sin förtvivlade kamp mot detta hot.  Bara i Helsingborg finns 800 ungdomar sysselsatta i restaurangbranschen. Får de röd-gröna igenom sina förslag förlorar 600 av dessa jobbet! Tar man dessutom bort eller försämrar ROT och RUT blir det förstås ännu färre arbetstillfällen.

Alliansens politik har inneburit att Sverige har klarat av den europeiska finanskrisen  bättre än något annat land.  Sysselsättningen ökar och  arbetslösheten minskar, trots att Sverige tagit emot en så stor invandring.  Alliansens arbetslinje har gett resultat. Alternativet vågar jag inte ens föreställa mig…

Tänk efter innan du lägger din röst i valet 2014!

Om C-M Hedin

Nyfiken, empatisk och resultatinriktad kommunikatör med åsikter om mycket!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s